.
STOP AND LEAD -VALMENNUKSEN TARINA

Stop and Lead -mallin ovat kehittäneet me, Petri Mattila ja Timo Hupponen. Tavoitteemme on auttaa ihmisiä kohdentamaan omat resurssit tehokkaammin ja tasapainoisemmin suhteessa arjen ja työelämän haasteisiin. Valmennuksissa kehitetään vuorovaikutus-, tunne- ja metataitoja jotka auttavat niin esihenkilötyössä kuin työhyvinvoinnissa. Stop and Lead -malli on yksinkertainen, mutta pitkän prosessin aikaansaannos. Malli on rakennettu meidän ajatuksissamme vuosia pohtien mistä syntyy hyvä itsensä johtaminen ja voiko tasapainoisen työelämän saavuttaa? Se on ajateltu startiksi uudelle matkalle, jossa itse polku on tärkeämpi kuin päämäärä.

valmennuksen ideologia ja arvot

Meidän missiona on valmentaa ihmisiä kohti tasapainoa. Keskeisimpinä arvoina toimintaamme ohjaavat rohkeus ja luottamus, jotka näkyvät kaikessa toiminnassamme. Rohkeutta on uskallus ottaa vastuu omasta työelämästä sekä oppia uusia taitoja. Luottamus ja turvallinen ympäristö ovat kaiken toimintamme perusta. Kaikki lopuksi tähtää tasapainoon, jossa on hyvä tehdä itsensä näköistä työelämää. Kun oma työidentiteetti saa kehittyä vahvalle kivijalalle se kestää vaikeissakin paikoissa. 


VALMENTAJAT


timo hupponen

Olen koulutus- ja valmennuspalveluita tarjoava yrittäjä Järvenpäästä. Työssäni oivallan yhdessä asiakkaiden kanssa, ratkon haastaviakin vuorovaikutus ja työyhteisötilanteita sekä suunnittelen, rakennan ja johdan koulutus-, valmennus- ja tapahtumaprojekteja. 

Mun valmennusideologia on yhdistelmä elämänoppeja ja koulutusten sekä valmennusten työkaluja sekä toimintamalleja. Psykologisen turvallisuuden luominen on tärkeä tekijä työskentelyssä, oppimisessa ja luovuudessa – koen, että sillä voimme edistää avointa kommunikointia sekä luottamusta. 

Vapaa-aikani sujuu liikunnan ja urheilun parissa. Pidän todella paljon luonnossa liikkumisesta perheen ja koiran kanssa. Partio-harrastus on vienyt hienoihin kokemuksiin vuosien varrella – olen muun muassa kouluttanut kokeneita partiojohtajia jatkokoulutuksessa. 

  • Tutustu Timon koulutuspalveluihin täältä
  • Yhteisöpedagogi YAMK, Humak
  • AmO, Haaga-Helia
  • NTM, HAMK
  • Vahva esimies, Trainers’ House


Petri Mattila

Petri_Mattila_Stop_and_Lead

Olen tamperelainen työhyvinvointialan yrittäjä ja perheenisä. Tahdon aidosti auttaa ihmisiä tekemään työelämästä tasapainoisemman. Työotettani voisi kutsua restoratiiviseksi, sillä minulle erityisen tärkeitä asioita ovat itsensä johtaminen, yhteistyö ja vuorovaikutus haastavissakin tilanteissa. 

Oma valmennusideologiani kumpuaa pitkälti työnohjaus maailmasta, jossa olen työskennellyt yli kymmenen vuotta. Ajattelen, että ihmisissä itsessään on uskomattoman paljon tietoa ja osaamista. Odotan valmennukselta paljon oivalluksia, ihmisten kohtaamisia ja uusien vahvojen perustusten syntymistä työelämän tueksi. 

Vapaa-aikaani ryhmittää tällä hetkellä omien lasteni harrastukset – niiden kautta löydän itseni milloin salibandykentältä, tanssinäytöksistä tai hevostalleilta. Viikonloppuisin poikkean mielelläni kuntosalilla tai maastopyörälenkillä.

  • Tutustu Petrin työnohjausvalmennuksiin täältä
  • Certified Business Coach, Business Coach Institute
  • Työyhteisösovittelija -koulutus, TAKK
  • Työnohjaajan tutkinto, TAMK
  • Suomen evankelis-luterilaisen kirkon nuorisotyönohjaajan opintolinja, Seurakuntaopisto